Jump to: navigation, search

Nieuws:Keltisch Colloquium 2017


  • za
  • 13
  • mei
  • 2017
11:00–17:30
 • Colloquium
 • Keltisch Colloquium

Keltisch Colloquium 2017 (AFGELAST)

Laatst bewerkt door D. G. op 8 april 2017

Arkel, Nederland Folkertsstraat 6

 • georganiseerd door: Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies
 • e-mail: kc@vanhamel.nl

Het bestuur van de Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies heeft een moeilijke afweging moeten maken. Tot onze spijt hebben we namelijk besloten om het Keltisch Colloquium 2017, dat gepland stond voor 13 mei a.s., te annuleren.

Hoewel aanmeldingen ons vaak laat of pas op de dag zelf bereiken zijn er vooralsnog te weinig aanmeldingen binnengekomen om ervan uit te kunnen gaan dat er voldoende belangstelling is om deze editie te laten slagen. Er zal dus geen lezingendag plaatsvinden op 13 mei.

Met nogmaals onze welgemeende verontschuldigingen,

Het bestuur Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies

Na de zeer geslaagde editie van vorig jaar heeft de Stichting weer zin om een nieuw Keltisch Colloquium te organiseren en dat komt er! Op zaterdag 13 mei is er een kersvers programma samengesteld met lezingen op het brede terrein van de Keltische studies. Het zal wederom plaatsvinden te Arkel (tussen Utrecht en Gorinchem).

Laat via ons Facebook event weten of je komt!

Sprekers

Net as vorig jaar zullen we via onze Facebookpagina telkens een tipje van de sluier lichten door in de aanloop naar de grote dag de namen van de sprekers, titels en abstracts te onthullen. We kunnen inmiddels verklappen is dat er maar liefst zes sprekers op het programma staan.

Guto Rhys
Corine Streefkerk
LIan Blasse
Dennis Groenewegen
Martine Mussies
Peter Alexander Kerkhof


Aanvullende aanbieding

Voor de bezoekers die dat willen, is het mogelijk om na de lezingen nog na te praten en te blijven eten op de locatie. Het diner wordt gepresenteerd als een lopend buffet, en kost € 15,- per persoon. Drank is hierbij inbegrepen. Mee-eten is alleen mogelijk na aanmelding. Hierbij horen wij ook graag met hoeveel personen u blijft mee eten en of er bepaalde dieetwensen zijn. Uiteraard zal er in ieder geval voor vegetarische mogelijkheden gezorgd worden.

Aanmelding

Wilt u ook het Colloquium meemaken? Dan kunt u zich opgeven door vóór 1 mei [let op: er zijn nog plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!]:

 • een e-mail met adresgegevens te sturen naar KC@vanhamel.nl en
 • het bedrag van € 22,50 (donateurs) of € 27,50 (niet-donateurs) over te maken op rekening NL89 INGB 0003 1537 31 t.n.v. Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies te Utrecht, o.v.v. ‘Colloquium 2017’.

Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen. Het toegangsbewijs ontvangt u bij aanvang van het Keltisch Colloquium na melding bij de balie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt u zich op tijd aan!

Voor meer informatie kunt u de website in de gaten houden of eventueel e-mailen naar KC@vanhamel.nl.

Routebeschrijving

Het adres van de zaal is Folkertsstraat 6, 4241 BE Arkel.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: vanaf Utrecht Centraal, aan de Jaarbeurszijde, rijdt bus 81 direct naar Arkel. De bus stopt zelfs voor de deur van de locatie. De bus van 9:38 komt om 10:25 uur aan bij halte Dam. Wij zullen daarom ook zorgen dat de deuren dan open zijn. Iedereen kan rustig binnenkomen en we zullen om 11:00 uur starten met de eerste lezing.

Ook voor degenen die met de auto willen komen, is de locatie goed te bereiken. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid nabij de zaal!

Handige links voor het plannen van uw reis: