Jump to: navigation, search

Begunstiger worden

Revision as of 11:44, 1 July 2018 by DG (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Begunstiger worden

Wie op de hoogte wil blijven van alles wat met Kelten en de keltologie in Nederland en daarbuiten te maken heeft, kan begunstiger worden van de Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies. Als begunstiger ontvangt u viermaal per jaar Kelten: Mededelingen van de Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies, en heeft u recht op korting bij de verschillende activiteiten die de stichting organiseert. Uw hulp is zeer welkom.

Hoe word ik begunstiger?

U wordt begunstiger door minimaal € 28,- per kalenderjaar of als u buiten de Benelux woont, € 34,- per kalenderjaar over te maken op girorekening IBAN: NL89 INGB 0003 1537 31 ten name van de Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies te Utrecht, onder vermelding van ‘nieuwe begunstiger’. Begunstigers in België of elders in het buitenland kunnen gebruik maken van IBAN: NL89 INGB 0003 1537 31 / BIC: INGBNL 2A.

Musea en instellingen kunnen voor minimaal € 67,50 per jaar donateur worden. Instellingen buiten de Benelux betalen minimaal € 76,-.

Voor wie meer kan en wil doen bestaat ook de mogelijkheid om ‘beschermer-begunstiger’ te worden voor € 90,- per jaar, of ‘begunstiger voor het leven’ te worden door een eenmalige storting van € 450,-. De namen van zowel beschermer-begunstigers als van begunstigers voor het leven worden, indien u dat wenst, in Kelten genoemd. Hetzelfde geldt voor bijzondere donaties.

Nieuwe donateurs worden verzocht om aansluitend een e-mail met hun adresgevens te sturen naar penningmeester@vanhamel.nl.

Begunstiger (Benelux): € 28,- / jaar
Begunstiger (buiten de Benelux): € 34,- / jaar
Musea en instellingen (Benelux): € 67,50 / jaar
Musea en instellingen (buiten de Benelux): € 76,- / jaar
Beschermer-begunstiger: € 90,- / jaar
Begunstiger voor het leven: € 450,-
girorekening IBAN: NL89 INGB 0003 1537 31 *
t.n.v. Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies te Utrecht
o.v.v. ‘nieuwe begunstiger’
* voor betalingen uit het buitenland (waaronder België):
IBAN: NL89 INGB 0003 1537 31 / BIC: INGBNL 2A
Speciale korting voor leden van Asterix

Leden van Asterix, de studievereniging Keltische talen en cultuur, hebben recht op € 5,- korting voor een begunstigerschap van de stichting. In plaats van € 28,- betalen zij dan € 23,- per jaar. Asterix-leden die al begunstiger zijn, kunnen per 1 januari 2007 gebruik maken van deze kortingsactie. Wie aanspraak wil maken op deze korting, kan dit doen door dit aan te geven bij Asterix.

Van Hamel-Nieuwsbrief

Mis niets en blijf op de hoogte van alle activiteiten (lezingen, colloquium, etc.) die de Stichting organiseert. Geef u daarom nu op voor de Van Hamel-nieuwsbrief. Dit kunt u doen door uw naam en e-mailadres aan ons door te geven via de volgende link:

Eventueel kunt u ook een e-mail sturen naar secretariaat@vanhamel.nl, met opgave van naam en e-mailadres, en o.v.v. 'Van Hamel-Nieuwsbrief'.

Ook als u geen begunstiger bent, maar wel graag op de hoogte wenst te blijven, kunt u zich hiervoor opgeven. Aanmelden voor de nieuwsbrief is uiteraard kosteloos.